Love this Cool WTF

Årets Svenska Ejuice 2018 – Mad Brew Liquids

Efter att ha hur många svenska e-juicer som helst detta år, hitta vi ändå en tillverkare vi tycker har lyckats lite bättre.

Årets Svensa Ejuice 2018 - Mad Brew Liquids

Detta priset om vem eller vilka som har tillverkat Sveriges bästa e-juice är minst lika svårt att utse som priset till årets svenska vape butik 2018. Det finns otroligt många bra och seriösa e-juice tillverkare i Sverige som vi svenskar kan glädjas åt.

För att nämna några utav de som var med i fighten om årets svenska e-juice tillverkare har vi Vikingen Jos som med dunder och brak lanserade sitt senaste mästerverk IDUN så sent som bara för någon månad sedan. Vi fick chansen att smaka på denna e-juice på EciggCity, och vart inte besvikna.

Även e-juice skaparna från Vape Nation har några riktigt fina juicer i sin ZEN linje, där våran favorit i denna serie är ZEN – Mindfulness som du som gillar e-juice med cooling kommer du att älska denna.

Men det finns trots allt bara en nummer 1.

Men det finns bara en som kan vara bäst även om några utav ovannämnda också var bra, så räckte dem inte hela vägen fram i år.

Vi tycker att den som tar hem priset för årets svenska e-juice är Mad Brew Liquids skapelse Cinnamon cheesecake skapad av Sanimir Kuckovic.

Denna e-juice har under sin korta tid som den varit ute på marknaden sålt hur bra som helst, och det har varit tydligt att mottagandet av vapers har varit fantastiskt. Vi har gång på gång sett inlägg och fina recensioner om denna e-juice på våran Facebook grupp.

Det enda frågetecken denna e-juice lämnar efter sig är NÄR KOMMER NÄSTA JUICE??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Årets Vape Expo 2018 - Vape Scandinavia

Årets Vape Expo 2018 – Vape Scandinavia

Vape Center – Firar 2500 medlemmar