Love this Cool

TOP 5 – Snyggaste Vape Pod System i Sverige

Att det finns många snygga vape pod system har det flesta av oss sett, men vilka är egentligen de snyggaste ecigg podsystemen? I denna artikel listar vi de 5 snyggaste enligt oss!

TOP 5 - Snyggaste Pod System

Smaken är som baken naturligtvis och det finns många snygga vape pod system ute på marknaden. Vi har ändå valt att plocka ut de ecigg som går att köpa i Sverige, så att du har någon nytta av denna artikel.

Tänk på att läsa på om de olika pod systemen innan du köper dem så du inte bara går på utseende när du ska köpa. De kan skilja otroligt mycket i kvallite på de olika e cigg poddarna, och att de är lätt att använda som en ecigg och vape är i slutändan ändå det viktigaste!

Nummer 5 – Wismec Motiv 2 Pod System

Wismec Motiv 2 Pod System

Detta pod system ser nästan lite ut som någon form av rymdägg, lite futuristiskt och svårt att se att det är just en ecigg pod vid första anblick. Den tar våran femte plats i listan för den är udda och har coola färger.

Nummer 4 – SMOK Nord Pod Starter Kit

SMOK Nord Pod Starter Kit

Smok har flera olika pod system som man säljer, just denna variant heter NORD och är mycket eleganta. Med klara färger och med ett lyxigt utseende tycker vi att den är värd en fjärde plats i våran lista av de snyggaste pod systemen du kan köpa i Sverige.

Nummer 3 – Eleaf IWu 15W Pod Kit

Eleaf IWu 15W Pod Kit

Eleaf är en välkänd tillverkare av vape och ecigarett produkter. Här tycker vi att man har lyckats att få till en bra pod som också ser riktigt cool ut. Utseendet på detta pod system får en i tankar om transformers.

Nummer 2 – Smok Novo Pod

Smok Novo Pod

Ännu en kandidat från elcigg tillverkaren SMOK, och denna gång med deras snyggaste som heter NOVO POD. Ser nästan ut som ett usb minne, och vet man inte vad e-cigaretter är för något så skulle man aldrig kunna gissa att detta är ett pod system.

Nummer 1 – Aspire Cobble AIO Pod Kit

Aspire Cobble AIO Pod Kit

På första plats hittar vi marknadens kanske i särklass snyggaste pod system, men också mest udda i både form och utseende. Detta pod system är från Aspire, en utav de absolut största tillverkarna av elektroniska cigaretter. Modellen heter Cobble Aio och är ett mycket trevligt litet pod system.

För dig som vill ha en snygg, diskret och kraftfull pod at ha med dig överallt kan vi inte annat än att rekommendera just denna.

Bonus Pod – SMOK Rolo BadgeSMOK Rolo Badge Pod System

Denna är snygg som attan på bilder, men tyvärr så är den inte lika snygg i handen och verkligheten som den ser ut att vara på bilder.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Cigge Store – Öppnar upp i Linköping

CRAFTED – Bullseye Series