Vad är Flavor Shots?

Vaping är mycket subjektiv. Liksom varje smak, vare sig det är mat, dryck eller annat, har alla en unik preferens. Vi vill att du ska kunna anpassa din juice för att möta din smak, så vi erbjuder en mängd olika blandningar samt möjligheten att lägga till “smakshot” på dina flaskor.

Ett smakskott är en del av smak som bestäms av flaskans storlek. Våra smaker sammanställs i en mängd som vi har bestämt oss för att vara optimala för koncentrationen av det använda smakämnet. Men eftersom många människor har olika preferenser när det gäller deras smak, erbjuder vi möjligheten att lägga till ytterligare smaksskott i flaskan för att intensifiera smaken. Eftersom dessa smaksskott står i proportion till storleken på flaskan, är det inte nödvändigt att öka mängden ytterligare skott med storleken. Om du tycker att det finns en smak som är något svag för din smak, men det är perfekt med 2 extra skott av smak, så kan du vara säker på att dina två skott kommer att vara lika kraftiga i 30 ml flaskan som de är i en 15 ml .

Tillsammans med smakskott måste ditt PG (propylenglykol) VG-förhållande (vegetabiliskt glycerin) också beaktas när du hittar din optimala smakintensitet. När PG-halten ökar, så är smakens intensitet. När VG-innehållet ökar kommer smaken att minska, så att hitta den perfekta balansen är nyckeln. Vårt husblandning är lika delar PG / VG (50/50), och det är vår rekommenderade utgångspunkt för att bestämma dina önskemål.

Något extra att tänka på är att de aromatiska koncentraten vi använder kommer i en suspension av Propylenglykol (PG). Detta innebär att om du väljer att lägga till ytterligare smakskott till din vätska, kommer du att öka PG i förhållandet mellan vätskan också. Detta innebär att ett smakskott är en “dubbel-whammy” av smakintensitet, och varje enskilt skott har en märkbar inverkan på smakens styrka. För mycket smakämnen kan övervinna vätskan och ha motsatt effekt av det du försöker uppnå (överväldigande din smak / luktsinne), vilket resulterar i en dämpad smak) eller bara en av eller dålig smak. Som sådan rekommenderar vi alltid att prova en vätska utan extra skott, först, för att bestämma vad som passar bäst för din smak.

Förhoppningsvis bidrar det till att klargöra smakalternativet för din e-juice. Vilken är din föredragna blandning och smaksmängd? Låt oss veta varför i kommentarerna nedan!

Tack igen för att läsa! Som alltid,

Vape On!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vapenation.se – Årets sista vapeträff!

Mt Baker Vapor International – Giveaway