VaporStore.se – Nyhet

NYHET!! NYTT EXKLUSIVT SAMARBETE!
Vapor Store + Altun Vapes = Sant?

Vi fick tag i en väldigt glad Fredrik Blomberg på fredagsmorgonen och ställde lite snabba frågor kring samarbetet.

Hur kommer det sig att Vapor Store har valt att ha ett samarbete med Altun Vapes? 
– I min mening finns det nog inget företag som sysslar med elektroniska cigaretter och tillbehör som inte har hört talas om Choman och Larisa (skaparna bakom Altun Vapes). Det är precis dessa typer av personer vi vill arbeta med och tittar man på hur stora dom har blivit under kort tid så vet man att dom lägger ner både tid och hjärta i det dom gör. Jag är väldigt nöjd med att ha knutit det avtalet med dom och har väl varit på dom sen vi möttes på ett expo i Danmark för att få till detta samarbete.

Vad betyder detta för Vapor Store? 
– Allt kommer flyta på som vanligt när det kommer till företaget, enda förändringen är att vi får fantastiska samarbetspartners och kommer kunna utöka våra tillbehör ännu mer. Utan att avslöja så vet jag att dom har massa idéer på nya saker som vi är spända på. Vapor Store kommer även kunna få en hel del exklusiva saker som enbart kommer säljas hos oss. Vi är extremt glada att dom valde att arbeta med oss då vi vet att många andra företag rycker i dom konstant.

Vad betyder detta för Altun Vapes?
– För deras del blir det en fördel då man släpper sin kundförsäljning till oss och kan fokusera på att producera mer plus att vi kommer alltid finnas till hand när det kommer till hjälp med.

Finns det något annat som du kan berätta vad som händer på Vapor Store?
– Finns massor som händer just nu, men kan ju inte avslöja allt för nåt måste man hålla på lite? Men ny hemsida jobbar vi på i dagsläget men har inget specifikt datum på när det är klart.

Vi tackar Fredrik för pratstunden och väntar med spänning på vad som kommer hända på Vapor Store!

Mt Baker Vapor – Tävling

VaporStore.se – Event